Sallad med kassler


Har idag gjort en suppergod sallad som min syster bjöd på på sin dotters dop i sommras.
Denna bör vi verkligen göra.
Godast är den när den är nygjord, får den stå i kylen så stenar den till.

KASSLERSALLAD
4 port



400 g kassler
400 g pasta
1 liten purjolök
2 äppel
Ättiksgurka efter smak

1 ½ dl majonnäs
1 ½ dl creme fraiche
5 dl filmjölk
Salladskrydda
Svartpeppar

Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Skär kasslern i små bitar, likså purjulöken. Finhacka äppel och ättiksgurka.

Blanda ihop majonnäs, creme fraiche, filmjölk och kryddorna.

Blanda samman alla ingredienserna och avnjut sallanden på en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0