Dajmiga kex

Har bakat mer eller mindre hela helgen, det är ju alltid bra att ha lite gott i frysen. Dessutom ska jag ta med mig lite när vi åker till Danmark.

 


DAIMKAKOR

 

200 g smör

1 3/4 dl socker

4 dl mjöl

3 tsk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

100 g dajmkulor (inte dubbeldaim, blir inte bra alls)

 

Vispa smör och socker poröst med elvisp.

Rör ner de övriga ingredienserna med en slickepot, du få nog också använda händerna.

Rulla små bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper (dom flyter ut så lägg dom inte för tätt.) Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i 8-10 minuter.

Låt svalna och njut sedan!!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0